Over Mij

‘Over het toetsenbord dansende vingers, continu zoekend naar de juiste aanslagen om letters, woorden, zinnen en uiteindelijk verhalen te vormen. Het schrijven van pakkende en leesbare teksten is een ambacht dat nooit verveelt en altijd weer nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.’

even voorstellen…

Hallo, ik ben Rudi Hofman (1970), tekstschrijver/journalist/redacteur uit Voorst gemeente Voorst. Getrouwd met Annet en de trotse vader van Elín en Timo.

Tot medio 2020 heb ik 23 jaar als verslaggever gewerkt bij regionale krant de Stentor. Vanuit onder meer Deventer, Zutphen en Lochem schreef ik duizenden verhalen in diverse genres voor zowel de papieren krant als voor de site. Mijn belangrijkste doel met Tekststudio Hofman is voor iedere opdrachtgever de beste tekst te maken!

“Mijn belangrijkste doel met Tekststudio Hofman is voor iedere opdrachtgever de beste tekst te maken!”

Referenties & Vaardigheden

Verhalen optekenen vanuit nieuwsgierigheid. Zo heb ik het interview met Rudi Hofman ervaren. Door zo’n gesprek druk je even op een pauze knop en neem je de tijd om terug te blikken. Mooi hoe essenties en actualiteit van Zin in Deventer zijn gevat in dit artikel.

Fernand Toebes

Opbouwwerker | Rastergroep Deventer

Rudi is een betrouwbare, gedreven, harde werker. Net als een goede middenvelder is hij niet luidruchtig aanwezig, maar heeft wel een onmiskenbare invloed op het teamresultaat. Rudi heeft als journalist/redacteur een goede radar voor wat er speelt en weet dat snel, foutloos en taalkundig behendig op te tekenen. Het is een plezier om met hem samen te werken.

Bastiaan Mokkink

Tekstondernemer Deventer

Rudi is een harde werker, nauwkeurig, taalpurist en vlotte schrijver. In een groep collega’s zorgt hij bovendien voor humor en gezelligheid.

Berend van de Sande

Eindredacteur bij de Stentor

  • Vakman
  • Nieuwsgierig
  • Nauwkeurig
  • Vlotte Schrijver
Chat openen
1
Spoedklus of Persbericht?
Hallo, heb je een spoedklus? Neem dan via de app contact met me op. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Groet Rudi.