Levensverhalen

jouw verhaal vastleggen

Ieder mens is uniek

Deze uitspraak is een cliché, maar ontegenzeglijk waar! Het optekenen van mooie menselijke verhalen is een van mijn favoriete bezigheden.

Met veel plezier leg ik treffend en zeer zorgvuldig het levensverhaal van een naaste, geliefde, familielid, vriend(in) of andere dierbare vast.

Op verzoek levert de Zutphense dichter Sander Grootendorst een fraaie bijdrage aan het eindresultaat.

Samen met grafisch vormgever Remco Bijl van Studio1voud wordt het verhaal mooi en passend vormgegeven.

Interesse of behoefte aan meer informatie?
Mail of bel me dan.

Jouw persoonlijke verhaal in tekst en beeld gebundeld in boekvorm

‘Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven dat ik er een boek over zou kunnen schrijven’. Velen zullen zich in deze gedachte herkennen, maar komen er simpelweg niet aan toe hun levensverhaal voor zichzelf of naasten op schrift te stellen.  Ik neem deze taak graag op me.

Mijn Levensverhaal

Wat was opa Jan voor een man? Wat waren zijn bezigheden, dromen en idealen? Hoe en waar groeide hij op en wie kwamen er allemaal op zijn pad? Waar en onder welke omstandigheden  ontmoette hij zijn grote liefde?  Het op papier vastleggen van een levensverhaal is voor naasten de uitgelezen manier om antwoord te krijgen op deze en talrijke andere vragen. Voor de hoofdpersoon zelf kan het ook heel verhelderend zijn de eigen levensloop goed in beeld te krijgen. Ongetwijfeld komen er tijdens ons informele gesprek bijzondere herinneringen aan het licht.

Mijn Passie

De één kan op zolder volledig opgaan in zijn modelspoorbaan, terwijl de ander buiten geniet van de fraai vormgegeven en onderhouden tuin. Iedereen heeft wel een passie voor iets dat het leven extra de moeite waard maakt en vertelt daar graag over. Laat jouw passie vastleggen in een mooi boekwerk.

Mijn Jubileum

Een bedrijf, vereniging, instelling of school voelt met rasse schreden een jubileumviering naderen en wil daaraan met een mooie jubileumuitgave aandacht besteden. Maar niemand heeft tijd, de dagelijkse werkzaamheden slokken al veel te veel uren op. Wat nu? Geen nood. Schakel voor een aantrekkelijk vormgegeven jubileumuitgave Tekststudio Hofman in.

Chat openen
1
Spoedklus of Persbericht?
Hallo, heb je een spoedklus? Neem dan via de app contact met me op. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren. Groet Rudi.